Bavaria biedt u een aantrekkelijk gamma profilés aan. Betaalbaar en stijlvol!

De sterkte, de isolatie en het comfort van uw voertuig zijn essentieel voor u, zij zijn ook voor ons. Dit jaar heeft Bavaria zijn Timeproof-technologie verder verbeterd: structurele verstevigingen, nieuwe lichte en sterke materialen, praktisch ontwerp en designmeubilair, niets is aan het toeval overgelaten en alles is getest om van uw Bavaria een camping te maken auto gewijd aan vrije tijd en comfort.

 • Optimale isolatie Getest in een koude ruimte, het Trend-D-gamma is Klasse 3 gecertificeerd voor de kwaliteit van de isolatie. Van - 15 ° tot + 20 ° in minder dan 4H volgens standaard EN-1646-1 (gemeten met een Truma 6)
 • Robuustheid en duurzaamheid Getest op een equivalent van 20.000 km, op het meest veeleisende circuit van Europa, heeft de nieuwe structuur zijn kwaliteiten bewezen.
 • Thermisch comfort Geoptimaliseerd en gevalideerd met TRUMA®-teams, biedt het verwarmingscircuit een optimale en harmonieuze warmteverspreiding. ALDE® compatibel vanaf 7.10 m met zijn 50 mm dikke vloer.
 • Afdichtingsset De afdichting van de profielen blijft optimaal met de nieuwe montagetechnieken van de constructie.
 • Akoestisch comfort Wegproeven hebben een afname van verschillende externe en interne geluidsbronnen gemeten.
 • Nieuwe dikke vloer Ontworpen in gebalanceerde sandwich (polyester + XPS + polyester) deze vloer is perfect rigide. De Dikte van 50 mm is erg isolerend.
 • Fibroplast-verstevigingen De vloer en zijkanten zijn verrijkt met stijvere fibroplast (polyurethaan gevuld met glasvezel) verstevigingen. Tegen elkaar bevestigd zorgen ze voor een sterkere aansluiting op de zijvloer en worden thermische bruggen volledig geëlimineerd.
 • Afvalwatertank Het is geoptimaliseerd voor homogene warmteverdeling - ontworpen in samenwerking met TRUMA®-teams. Het TREN-D-assortiment heeft het CLASS 3-certificaat behaald in Truma 6 volgens EN 1646-1.
 • Geïsoleerde wielkast Het nieuwe stuurhuis heeft een versterking van thermische en akoestische isolatie dankzij het gebruik van een nieuwe gegoten EPP-oplossing.
 • Elektriciteit Het elektriciteitsnetwerk gebruikt nieuwe connectoren die 100% waterdicht en duurzamer zijn.
 • Afwerking onder de vloer Alle elektrische kabelkanalen zijn geïntegreerd in de kast (behalve op P710). Alle water- en gasleidingen zijn geïntegreerd in de vloer: ze laten vorstvrij onderhoud toe en beschermen tegen projectielen op de weg.

Pas uw geprofileerde camper aan
Het gamma profilés Tren-D biedt verschillende modellen met keuzes in 2 niveaus van afwerking: stijl en klasse. Met zijn honderden beschikbare opties en zijn verschillende indelingen: van het garagebed tot de eenpersoonsbedden via het centrale bed, leidt het geen twijfel dat uw Bavaria-profiel op u zal lijken.

 • Bijna 100 opties
 • Centraal bed en twee aparte bedden beschikbaar van 6.5m tot 7.4m
 • Centraal bed in hoogte verstelbaar
 • Gevarieerde hoge bedden, lage bedden of een garagebed op alle eenpersoonsbedden
 • Verschillende stoffen en kleurkeuzes

Een nieuw interieurontwerp om uw dagelijks leven te dienen. Om u een onvergetelijke ervaring aan boord van uw keuze aan te bieden, stellen we een eenvoudige doorgang in het voertuig voor: mensen kunnen elkaar in de hele cel kruisen. Van kleinere tot grotere voertuigen worden gebalanceerde indelingen aangeboden: er wordt geen ruimte opgeofferd.

Met zijn vele opslagmogelijkheden is het geen probleem om een goede lunch te bereiden. Het keukengerei van het huis heb je bij je en je voelt je dus zonder meer thuis. Deze keuken met een groot werkplan biedt u het nodige comfort voor het bereiden van een goede maaltijd. Op de kleinere modellen staat de keuken open bij de buitenlucht om ten volle te kunnen genieten van uw escapades in de natuur.

Liggend in de kamer met je favoriete bedopstelling, profiteer je van de Bultex-matras en lattenbodem om je te ontspannen. Door een centraal bed te kiezen, vindt u een mooie doorgang en een bed van 150 cm. Als optie kunt u de elektrisch in hoogte verstelbare bedden kiezen. Op andere indelingen heeft u altijd toegang tot grote hoeveelheden opslagruimte, prachtige kledingkasten. Aan uw zijde kunt u met de opnieuw ontworpen nachtkastjes uw kamer personaliseren en boeken of een wekker een plaatsje geeft.

De badkamers in onze campers zijn met dezelfde zorg en vindingrijkheid ontworpen als de andere ruimtes. Om een gemakkelijke toegang op alle lengtes mogelijk te maken, hebben onze kleinere modellen een badkamer 2 in 1. Afhankelijk van de gekozen indeling, kunt u een dubbele wand gebruiken voor meer privacy, cabine en toilet en een aparte douche of een badkamer aan de achterkant. En altijd met natuurlijk licht en ventilatie.

Overzicht Modellen Tren-D

4 resultaten
Interesse?
Contacteer ons